Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Anetu Vignerovou (36) je obrovský zájem nejen v Čechách, ale i v zahraničí. A nemáme tím na mysli jen turecký Istanbul, kde žije modelčin přítel Tomáš Ujfaluši. Vignerovou chtějí naši slovenští sousedé.

Poslední Miss České republiky zasedne 27. dubna v pětičlenné porotě soutěže Miss Slovensko. „Jejich nabídka mě moc potěšila. Těším se na tuto příležitost," říká Vignerová.

Dnes už je také jisté, že se Aneta stane jednou z hvězd přehlídky Top Secret. Uhrančivá kráska byla společně s Ivetou Lutovskou (40), Veronikou Chmelířovou a Terezou Zimovou uvedena na oficiálním představení vybraných modelek. Jelikož se dívky už nyní předvedly ve spodním prádle, bylo rozhodně na co koukat.

Tématem letošní přehlídky bude karneval ve všech jeho podobách. Od šamanských rituálů rozpálené Afriky přes tajemné masky v Benátkách až po japonské lampionové průvody a německý expresionismus. Monumentální scénu a téměř dvacet metrů dlouhé molo doplní ohromná projekce se spoustou světel a další technikou. Exkluzivním hostem bude Kosheen DJ´s v čele se zpěvačkou Sian Evans.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám