Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle nějak asi vypadá tradiční dovolená celebrit. Pronajmout si luxusní jachtu, vzít s sebou pár přátel, tu a tam zakotvit někde na pláži, vykoupat se a zase se nalodit a být mimo dosah turistů. Zpěvák Robin Thicke (45) a jeho okouzlující snoubenka April Love Geary (27) si momentálně vychutnávají několik dní volna na jachtě v Mexiku, kde brázdí pobřeží proslulého letoviska Cabo San Lucas.

Zpěvák hitu Blurred Lines, v němž se obnažila Emily Ratajkowsi a během noci se z ní stal sexsymbol, se očividně udržuje v kondici, aby za svou o sedmnáct let mladší partnerkou nezaostával. Ta je jako trojnásobná maminka stále velmi sexy a slavného zpěváka nepřestává rajcovat. Když před ním stála v plavkách, chvíli na ni zíral a pak se zvednul a i před zraky přátel ji začal objímat a líbat. Tady zkrátka chemie funguje na sto procent i po osmi společných letech.

Udržet na uzdě své choutky je ale pro Robina zřejmě někdy nad jeho síly, provalenou nevěrou skončilo například jeho první manželství s o rok starší herečkou Paulou Patton. Tu sbalil ve svých čtrnácti v klubu v Los Angeles, když jí během společného tance zpíval do ucha Jungle Fever od Stevieho Wondera.

Emily Ratajkowski se rovněž v minulosti rozpovídala o tom, jak jí zpěvák během natáčení klipu, v němž má na sobě pouze miniaturní tanga, osahával bez dovolení nahá prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám