Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) představil svou první píseň z připravovaného alba a zároveň významně odkryl část svého soukromí.

Prostřednictvím písničky s názvem Most se zpěvák snaží vyzpívat z tragické události, která potkala jeho nejlepšího kamaráda Petra O. Benův spolužák z osmiletého německého gymnázia totiž dobrovolně ukončil 23. ledna 2006 svůj život skokem z pražského Nuselského mostu. Klip vznikl na popud zpěvákova producenta Osama Hussaina z kanadské kapely The Glowstickel.

„Věděl, že jsem přišel o kámoše a jednou, když jsme přes ten most jeli z Ostravy, tak se mě zeptal, proč o tom nenapíšu píseň," říká Ben. Finalista Česko Slovenské SuperStar se rozhodl videem varovat mladé lidi před podobným neuváženým jednáním.

„Vlastně jsem o tom nechtěl ani mluvit. Ten song měl být původně vydanej až s albem. Pak jsem viděl nějakej silnej komentář na Facebooku od nějaký holky a prostě sem si vzal kameru do auta a řekl si, že lidem ukážu, co to s člověkem udělá, když mu někdo blízkej takhle zmizí," komentuje Cristovao svůj syrový klip, ve kterém roní slzy jako želva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám