Hlavní obsah
Článek

Mezi celebritami je momentálně hodně v kurzu Itálie, a především tamní ostrovy, ale ani nedaleké Španělsko nemá nouzi o slavné turisty. Na ostrově Formentera byste nyní mohli narazit například na herce Richarda Gerea (74) s rodinou. Kromě půvabné manželky Alejandry Silvy (39) vyvezl i své syny a rozhodně se nejednalo o válecí dovolenou. Gere naopak jako muž činu nasedl na vodní skútr a brázdil vodní hladinu.

Hvězda Pretty Woman, Nevěsty a útěku nebo Chicaga tak zavítala do rodné země své výrazně mladší manželky, s níž je ve spokojeném svazku od srpna 2018 a mají spolu už dvě děti. První syn Alexander se narodil v únoru 2019, druhý syn o rok později.

Herec, jenž od svého mládí inklinuje k buddhismu a podporuje dalajlámu, s nímž se rovněž již několikrát setkal, má celkem tři děti a španělská aktivistka Silva je jeho třetí manželkou.

První manželství se Cindy Crawford vydrželo čtyři roky, druhé s herečkou Carey Lowell, s níž má dvaadvacetiletého syna Homera, o deset let více.

Vztahů má za sebou ale daleko víc, v počátcích kariéry měl turbulentní vztah s kolegyní Penelope Milford a následně žil osm let s malířkou Sylvií Martins. Aférky měl údajně mimo jiné s Priscillou Presley, Kim Basinger, Barbrou Streisand, Diane von Furstenberg nebo Carole Mallory. Randil prý rovněž s modelkami Laurou Bailey, Tinou Chow nebo Padmou Lakshmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám