Hlavní obsah
Článek

Když vyšel najevo poslední skandál jejího záletného partnera Tristana Thompsona, pro Khloé Kardashian (39) to byla pochopitelně rána. V novém díle reality show Kardashianovi přiznala, že utrpěla panickou ataku, při které zkolabovala.

„Mám úzkosti, dokonce jsem omdlela,“ je slyšet Khloé v epizodě při telefonátu se sestrou Kendall.

„Chtěla jsem věřit, že se změnil. Chtěla jsem mu věřit,“ přiznala pak zdrceně na kameru prostřední ze sester Kardashianových.

S basketbalistou má čtyřletou dceru True a vztah, který poznamenaly Tristanovy zálety, několikrát slepovali. Poslední aféra s trenérkou Maralee Nichols, z níž vzešel syn Theo, byla ale poslední kapkou.

Poprvé vyšla Thompsonova nevěra najevo pouhý den před narozením True. Tu Khloé ještě vesměs přešla, další, s rodinnou kamarádkou Jordyn Woods, už ale vedla k rozchodu. S Kardashian byli chvíli od sebe, ale v průběhu pandemie se zase dali dohromady.

V prosinci loňského roku se pak provalil poslední skandál, kdy Maralee Nichols atleta žalovala o výživné na syna a lékařské výdaje. Thompson nechtěl přiznat, že je otcem jejího chlapce, otcovské testy ale prokázaly, že ho skutečně zplodil on.

Kromě Thea a True má Tristan ještě pětiletého syna Prince s expartnerkou Jordan Craig. S Khloé aktuálně ve vztahu není a těžko říct, jestli mu televizní hvězda odpustí nevěru do třetice, když je ve hře další potomek.

Závěrečný díl první série Kardashianových, stejně jako všechny další díly, můžete zhlédnout už i u nás. Ve čtvrtek ho uvádí streamovací síť Disney+, která je od 14. června dostupná v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám