Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Truhlář a expartner Agáty Hanychové (38) Adam Raiter bojoval v reality show Survivor, kde přišel o své léta budované svaly a zhubnul víc než deset kilo. Nyní jsou silné bicepsy zpět. Adam dře šestkrát týdně ve fitku. Má k tomu jasný důvod.

"Svaly jsou zpátky, měl jsem půlroční stopku od cvičení, ale protože jsem dostal nabídku se utkat v Oktagonu v kleci, tak jsem musel začít makat. Jedu šest tréninků týdně, a to jsme jenom na začátku," řekl Super.cz Adam.

"17. září se utkáme s Nathanem ze Survivoru na galavečeru v Brně. S Nathanem jsme v soutěžích měli spolu konflikty vedené soutěží, asi si to potřebujeme dovyřídit. Oba jsme sportovci, ale čtyři měsíce na trénink MMA je ale hodně krátká doba," prozrazuje.

Od rozchodu s Agátou Hanychovou novou partnerku nemá, přesto se kolem něj řada žen točí. "Nová slečna není, spousta holek se přijde vyfotit, ale jdou pryč. Nevím kam jdou, ale žádná nezůstala dýl než na tu fotku," dodal se smíchem potetovaný truhlář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám