Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka Ivana Mrázová je novou světovou star. V Itálii je od začátku letošního roku hvězdou televize i novin a časopisů. Není den, aby nebyla na některé z titulních stran. Italové po ní šílí. Pryč je hvězdná sláva Aleny Šeredové. Nyní vládne Itálii překrásná Ivana.

Modelka spolumoderuje nejznámější festival Sanremo, který sleduje doslova celá Itálie. Stačilo vyhrát konkurz a od té doby jí Italové leží u nohou. Dokonce na festivalu zastínila i exmilenku George Clooneyho Elisabettu Canalis.

"Sama jsem z toho byla v šoku. Minulý týden jsem v Itálii točila reklamu a všichni italští přátelé se mě stále ptali, zda ji znám. Vůbec jsem původně netušila, o koho jde. Ona je tam opravdu veliká hvězda," potvrdila informaci Super.cz Česká Miss Renata Langmannová.

Zatímco Alena Šeredová se v Itálii proslavila v pořadu Torno sabato, kde opravdu spoře oděná jen nosila rekvizity, Ivana začíná ve velkém. Žádné nošení předmětů. Plynulou italštinou moderuje dlouhé galavečery.

Reklama

Další články

Načítám