Hlavní obsah
Článek

Na chodbách televize Prima se o ničem jiném v posledních dnech nehovoří.  Osvětlovač T. (38), který mimo jiné pomáhal při natáčení pořadu Nikdo není dokonalý, totiž zavraždil primáckého zvukaře (†66). Aby toho nebylo málo, manželkou oběti je jedna z žen v širším vedení Primy, která má pod sebou například i seriál Cesty domů. Chladnokrevně chovajícímu se vrahovi, jenž i po mordu požadoval po ženě zesnulého výkupné deset miliónů korun, hrozí doživotí. Informaci jako první přinesl server superspy.cz.

Šílená tragédie! Tak vraždu zvukaře popisují lidé z Primy, kteří pachatele, jeho ženu i vraha dobře znají. Nikdo si nedokáže představit, jak k události došlo. „Byl to slušný kluk, muselo jít o zkrat,“ myslí si spolupracovníci pachatele. Hlavně technické profese, kameramani, zvukaři a další nyní na Primě nemluví o ničem jiném.

Jenže jednání vraha, jehož prý trápil nedostatek peněz, vypovídá o něčem jiném. S nebožtíkem, o němž zlé jazyky tvrdí, že se bokem živil poskytováním financí kolegům v tísni, se sešel a chtěl s ním pravděpodobně domluvit podrobnosti o půjčce.

„K hrůznému činu ho s největší pravděpodobností dohnala finanční tíseň. Proto navštívil známého v místě jeho bydliště a požadoval po něm pomoc. Jednání se však nevyvíjelo tak, jak si obviněný představoval. Po fyzickém napadení a usmrcení poškozeného naložil obviněný bezvládné tělo do auta,“ uvádí policie.

Jenže ani pak chladnokrevný zabiják nepřestal přemýšlet o získání většího finančního obnosu. Od prvního února esemeskami bombardoval manželku kolegy a žádal výkupné za život v té době již mrtvého muže. Producentka se však spojila s policií. Ta nejprve nalezla auto, v němž bylo tělo zavražděného, a posléze vraha po předávce požadovaných peněz za pomoci zásahové jednotky zadržela.

„K trestné činnosti se obviněný, který neměl v minulosti žádné problémy se zákonem, posléze detektivům doznal. Obviněný muž je ve vazbě. Pokud bude uznán vinným v rozsahu obvinění, hrozí mu až výjimečný trest,“ tvrdí policisté z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu.

Na Primě je přísně zakázáno o případu mluvit. „To je příšerný. Bohužel ale podle jména netuším, o koho jde. Já ty kluky znám spíš podle obličeje,“ řekl nám k tomu zaskočený Jiří Krampol, s kterým měl vrah pracovat.

Manželka zavražděného přes rodinnou tragédii údajně dál dochází do práce. Zmařený lidský život jejího muže však postihl hned dvě rodiny. Tu její i pachatelovu. Vrah je totiž otcem dvou malých dětí. Informaci jako první přinesl SuperSpy, redakce Super.cz zprávy ověřil u svých zdrojů a ukázaly se být pravdivé.

Jména všech osob v případu známe, vzhledem k pozůstalým a platným zákonům je neuvádíme.

Reklama

Další články

Načítám