Hlavní obsah
Článek

Bývalá členka slavné dívčí skupiny Holki Klára Kolomazníková (32) by sice měla zažívat obrovské chvíle štěstí a užívat si toho, že nedávno porodila skutečně překrásnou holčičku, ale není tomu tak. Ze všech stran se redakci Super.cz ozývají lidé, kteří tvrdí, že její přítel Václav Novák zaštítěný jejím jménem si napůjčoval obří peníze a odmítá je vrátit. Obviňují ho dokonce i z podvodu! „Dneska dluží každý,“ brání ho Kolomazníková.

„Klárka byla má kamarádka, tak jsem kvůli ní Václava Nováka zaměstnal na živnostenský list. Už v červenci chtěl ode mě půjčit patnáct tisíc korun na okna. Pak se neustále vymlouval a nakonec přestal chodit i do kanceláře. Později jsem zjistil, že vybíral zálohy od klientů, ale žádné obchody neuskutečňoval,“ uvedl například šéf jedné pražské realitky Martin Chour. Podle něj se dokonce přítel Kolomazníkové dopustil podvodu.

„Vybral od klienta zálohu na koupi bytu, použil mou ochrannou známku, ale dal na smlouvu své IČO a své číslo účtu a zinkasoval padesát tisíc korun, aniž by k obchodu došlo. Je to mizera a podvodník,“ tvrdí šéf realitní společnosti. Několikrát prý Nováka upozornil, ať peníze klientovi vrátí, dočkal se ale jen proseb o odklad, výmluv a kličkování. „Řekl mi třeba, že Klára bude rodit, tak ať je nechám na pokoji. Kláry mi je líto. Kolikrát plakala v mé kanceláři. Bylo vidět, že s ním není šťastná,“ dodal Chour s tím, že má informace i o několika dalších lidech, kteří Novákovi sedli na lep a nechali se obrat o peníze, které dosud nevrátil.

Také naší redakci se ozvalo několik věřitelů. Scénář je vždy podobný. Kvůli známosti s kdysi populární zpěvačkou vyšli jejímu druhovi Novákovi vstříc a napůjčovali mu až statisícové částky, k jejichž uhrazení se však nemá. Většina z věřitelů se shoduje na tom, že také v jejich případě se dočkali od obou mnoha slibů o datu splatnosti, ale nakonec své peníze nikdy neviděli. „Prodali třeba i byt s tím, že z toho zaplatí dluhy. Zatím se ale nic neděje,“ tvrdí jeden z těch, kterému Novák dluží. A co na to sama zpěvačka?

„Uf! Vy o tom budete psát? Že bych měla dluhy společně s ním, o tom nic nevím. O jeho minulosti toho moc netuším, ani se po ní nepídím. Že má svoje dluhy z minula, to vím, ale snaží se je řešit. V současné době dluží každý, a když nemá člověk stálý příjem, nemůže splácet měsíčně desetitisíce,“ uvedla Kolomazníková, která podle svých slov byt prodala, aby měla na lepší a větší bydlení. Sama nemá ale peněz nazbyt. „Dva měsíce po porodu jsem se vrátila do práce. Je to nutnost. Nechci, aby moje dítě strádalo,“ dodala zpěvačka, která se už s dcerkou stačila nafotit nahá. Kauzou Kláry Kolomazníkové a jejího přítele Václava Nováka, kterého věřitelé nazývají sedmilhářem a podvodníkem, se budeme dále zabývat.

Reklama

Další články

Načítám