Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý hollywoodský fešák James Franco má obsáhlý seznam bývalých přítelkyň a mnohé z nich vskutku zvučných jmen, ale jeho srdce si nakonec získala poměrně neznámá herečka Isabel Pakzad. Ba co víc, zvládla si ho udržet ze všech nejdéle. Devětadvacetiletá rodačka z New Jersey randí s hvězdou snímků Milk, 127 hodin či Zrození Planety opic už pět let.

Momentálně byste dvojici mohli potkat na Sardinii, kde si v tamním největším městě Cagliari užívají letní dovolenou. Pohodička je zřejmá na první pohled a asi mnozí by s nimi měnili. James si pěkně ve stínu čte knihu, poslouchá hudbu, popíjí kávu nebo si s kloboučkem přes obličej dá šlofíka, zatímco jeho půvabná přítelkyně chytá bronz a věnuje se telefonu. Prostě sympatické nic nedělání...

Než slavný na Oscara nominovaný herec nakonec zakotvil u této krásné brunetky, prošlo jeho ložnicí pěkné množství dívek a dam. Mezi nejslavnější z nich patří jistě Lindsay Lohan, s níž randil v roce 2005. O rok později se dal dohromady se Siennou Miller, nějaký čas strávil rovněž po boku Amandy Seyfried a krátké románky si prožil rovněž s Emilií Clarke nebo údajně i zpěvačkou Lanou Del Rey nebo herečkou Ashley Benson. Před Isabel to zkusil ještě s Amber Heard, a to krátce po jejím rozvodu s Johnnym Deppem, ale jednalo se spíš o menší aférku.

Po intimní stránce byl James dokonce tak aktivní, že byl v roce 2019 obviněn dvěma studentkami ze sexuálního obtěžování, vykořisťování a nátlaku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám