Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komedie určená nejen pro milovníky psů už pomalu míří do kin. V hlavní roli snímku Řekni to psem se představí herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (33), a protože v sobě spojuje tyto dvě profese, k filmu nazpívala také titulní písničku.

Ke skladbě s názvem Nikdy už nebude nic jako teď složil hudbu i text Jiří Burian, který stojí za celou filmovou muzikou. Režie se ujal Robert Sedláček a autorkou scénáře komedie je spisovatelka Irena Obermannová, Bereničina maminka.

"Myslím, že vznikla kvalitní pejskařská komedie, která je v tom nejlepším smyslu pro všechny, dokonce i pro ty, kteří mají alergii na psí chlupy. Jestli ten nepřitáhne lidi do kina, tak se jdu zabít," žertuje Obermannová.

Natáčení se psy bylo ale poměrně náročné, jak popisují i představitelé hlavních rolí. "Byly to border kolie, jedni z vůbec nejchytřejších psů, ale i na ně toho někdy bylo dost. Spousta lidí, různé pokyny, opakování záběrů," uvedla Kohoutová, kterou mohou divadelní diváci vidět v hlavní roli recitálu Marta v roli Marty Kubišové v Museu Kampa.

"Obdivoval jsem, jak byli vycvičení, museli občas zvládnout vyloženě herecké akce. Někdy jsme spolu trochu válčili. Ale byla to legrace,“ dodal její herecký partner Štěpán Benoni (39).

Reklama

Další články

Načítám