Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po přestupu mezi dvěma největšími komerčními televizními stanicemi byl moderátor Petr Suchoň spokojený, i když začínal na nižším postu a uváděl ranní zpravodajství. Krátce po narození prvního potomka, syna Sebastiana, totiž mohl manželce, bývalé tenisové hvězdě Kláře Koukalové, paradoxně mnohem víc pomáhat.

"Když jsem nastupoval do ranního vysílání, tak byl Sebastian zvyklý na mléko ve tři ráno, což byl ideální budíček. Musel jsem ho obhospodařit, a když jsme ho uložili zpátky spinkat, odjížděl jsem do práce. Teď už se v noci nebudí a já jedu v podstatě ve stejném režimu jako v bývalé práci a s manželkou se o péči střídáme," popsal Super.cz.

A jakou vidí pro syna budoucnost, minimálně tu sportovní? "Manželka hrála dvacet let profesionálně tenis, takže se nás všichni ptají, zda bude hrát tenis. Z mého pohledu by byly lepší kolektivní sporty jako volejbal, házená nebo fotbal, protože tenis je velmi osamělý sport," domnívá se Petr a my doplnili, že tyto sporty jsou ostatně i méně finančně náročné.

S tím si ale moderátor starost nedělá. "To už je na manželce, ona dost vydělala a drží u nás kasu. To se ví. Já mám sice krásnou práci, ale tomu, co dokázala ona, se rovnat nemůžu," nebál se prozradit Suchoň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám