Hlavní obsah
Článek

Herečka Amber Heard (37) si dál neoblomně stojí za vším, co vyřkla během soudního procesu na adresu svého bývalého manžela Johnnyho Deppa (60). A to i poté, co soud označil její nařčení z hercova násilného chování vůči ní za pomluvu a nařídil jí vyplatit mu tučné odškodné. „Lhal. Uhodil mě. Stojím si za každým slovem svého svědectví,“ řekla Heard mimo jiné v televizním rozhovoru se Savannah Guthrie.

Rozhovor pro pořad Today na stanici NBC News byl natočen ve čtvrtek a jeho část byla odvysílaná v úterý ráno. V kompletním znění jej bude stanice vysílat v pátek večer. Podle Heard porota uvěřila fantastickému hereckému výkonu, který předvedl její exmanžel během soudního procesu.

Neopomněla zmínit ani jeho právničku Camillu Vasquez, když se zeptala, jak někdo může věřit právnímu zástupci muže, který přesvědčil celý svět, že má nůžky na prstech. Odkazovala tím na jednu z Deppových nejslavnějších rolí ve Střihorukém Edwardovi z roku 1990 od Tima Burtona.

Když se moderátorka zeptala, zda je lež, když Depp tvrdil, že ji nikdy neuhodil, herečka odvětila: „Ano, je,“ načež dodala, že si bude stát za každým slovem své výpovědi až do dne, kdy zemře.

Jde o první rozhovor Heard od ukončení soudního procesu, který prohrála. Soud původně udělil herečce povinnost zaplatit odškodné ve výši 15 milionů dolarů, které poté snížil na zhruba 10,4 milionů.

Na vyplacení ale herečka nemá, jak potvrdila nedávno její právnička Elaine Bredehoft. Je tedy s podivem, že Heard stále veřejně očerňuje Deppa. Mohlo by jí to totiž nejen zhatit snahu odvolat se proti verdiktu poroty, o což prý hodlá usilovat, ale Johnny by ji za její čerstvé výroky klidně mohl žalovat znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám