Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) snad ani nestačila vybalit kufry po svém pobytu v Itálii, kde se nedávno konala svatba její nejstarší sestry Kourtney (45), a už zase pláchla do ciziny. Tentokrát si ovšem užívají pláž s partnerem Petem Davidsonem (28) pouze ve dvou, jak napsala k sérii fotografií pořízených neznámo kde.

Kim si nejspíš tentokrát chce užít trochu soukromí, a proto nechce ohledně místa svého aktuálního výskytu napovídat víc. O její bikinové fotky se tak musí postarat Pete, a ten je pochopitelně své partnerce nejen v tomto ohledu k dispozici. A pár společných snímků například na bílé kánoi jim vždy ochotně někdo cvakne.

Nelze si nevšimnout, že Kim je v černých úsporných bikinách mimořádně štíhlá. Při její výšce 157 centimetrů je až k nevíře, že se mohla dopracovat k takové postavě. Televizní hvězda se netajila tím, že před plesem Met Gala musela zhubnout do ikonických zlatých šatů po Marilyn Monroe sedm kilogramů během tří týdnů. Kim, které se zalíbilo i v platinové hřívě, se ovšem zdá být momentálně snad ještě štíhlejší.

Však především díky ní a jejím sestrám se z ženské postavy přesýpacích hodin stal opět trend a Kim dodala sebevědomí spoustě žen s oblými křivkami. Přijít o ně by byla velká škoda, nemyslíte?

Reklama

Další články

Načítám