Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že jsou Paris Hilton (43) a Britney Spears (42) dlouholeté kamarádky. Propařily spolu mládí a vzájemně se podporují dodnes. Dědička hotelového impéria tak nemohla chybět na zpěvaččině svatbě.

A zdá se, že Paris štěstí Britney upřímně přeje. Mezi fotografiemi ze svatby, o které se Hilton podělila na svém instagramovém profilu, je i snímek, na němž sedí s manželem Carterem Reumem mezi svatebčany a sledují Britney, jak kráčí k oltáři. A výraz Paris hovoří za vše.

Dojetí v tu chvíli rozhodně neskrývala. A přitom měla být v ten moment někde jinde. Dostala totiž nabídku, aby jako DJka hrála pro prezidenta USA Joea Bidena na jeho akci Summit of the Americas.

Výraz Paris na posledním snímku dojal fanoušky.

„Nabídli mi hrát na večeři pro prezidenta Bidena a další prezidenty světa, ale tohle pro mě bylo důležitější,“ uvedla ve svém podcastu This Is Paris.

Že jde Britney na svatbu, bylo přísně tajné. „Celý týden jsem to tutlala. Doslova nikdo o tom nevěděl, ani lidé, co mi poslali šaty,“ uvedla s tím, že ani její řidič netušil, kam ji veze.

A jak se Paris svatba líbila? „Nesmírně jí to přeji. Vypadala nádherně. Jsem moc šťastná, že se dočkala svého pohádkového konce, jsou úžasný pár a jen spolu září. Hřeje mě u srdce vidět ji šťastnou a volnou,“ dodala k akci.

Paris a Britney spolu po přelomu tisíciletí vymetaly večírky. A zůstaly v kontaktu i poté, co byla Britney shledána nesvéprávnou. Hilton popové divě nesmírně fandila i během soudní bitvy s jejím otcem Jamiem, který byl 13 let jejím opatrovníkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám