Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Propagaci své nejnovější kolekce módní dům Mugler rozhodně nepodcenil. Povolal několik velkých hvězd včetně Madonniny dcery Lourdes Leon, rapperky Megan Thee Stallion nebo modelky Belly Hadid. Za pozornost ovšem rozhodně stojí i zapojení supermodelek z devadesátek Amber Valletty (48) a Shalom Harlow (48). Ty si dokonce společně střihly jednu sexy scénku na kapotě limuzíny.

Krásky ze zlaté éry modelingu, které předváděly například i pro Gianniho Versaceho, očividně neztratily nic ze svého sex-appealu a oděné celé do černé se k sobě přiblížily jako kočky. Kromě polibku si vyměnily i vášnivé pohledy, když vedle sebe ležely na kapotě auta.

Neméně provokativní je v kampani nazvané Mugler Resort 2023 i dcera zpěvačky Madonny Lourdes Leon, jež se ve videu objevuje v béžovém body ve stylu bondage, které jako by si vypůjčila ze šatníku své maminky.

Zpět ale k Amber a Shalom, které jsou dlouholetými kamarádkami a společně moderují pořad House of Style na stanici MTV. První zmiňovaná má na svém kontě spolupráce s řadou věhlasných značek jako Giorgio Armani, Chanel, Escada, Louis Vuitton, Prada, Valentino, Gucci nebo Versace, neméně úspěšná je od nového milénia i jako herečka. Pamatovat si ji můžete například z Kurýra 2, Hitche, Předtuchy nebo z Chůvy v akci. V roce 2014 otevřeně promluvila o svém boji se závislostí na drogách a alkoholu.

Shalom, jež se stejně jako Amber řadí mezi supermodelky z dob Naomi Campbell, Cindy Crawford, Lindy Evangelisty, Kate Moss či Claudie Schiffer, patřila ještě v roce 2007 mezi nejlépe vydělávající modelky světa. I ona se objevila v několika filmech jako Vanilkové nebe, Jak ztratit kluka v 10 dnech nebo v dramatu Woodyho Allena Melinda a Melinda.

Reklama

Další články

Načítám