Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako jediná ze třech dětí herce Jana Hrušínského pokračuje v rodinné tradici šestadvacetiletá dcera Kristýna. Tu už otec zaměstnal i ve svém Divadle Na Jezerce, kde hraje i její maminka Miluše Šplechtová. Po jejím boku měla i svoji první větší televizní roli, když hrály neteř a tetu v poslední sérii Nemocnice na kraji města.

Kristýnin nejstarší bratr Nikola se odstěhoval do Austrálie, oženil se s Australankou a najímal pracovníky na ropné vrty, mladší sestra Bára studovala bytový design. Ani Kristýna se původně nechtěla herectví věnovat, studovala cestovní ruch, byla na praxi ve Finsku a Tunisku a v Praze po maturitě rok prováděla turisty. Pak se ale rozhodla, že zkusí přijímací zkoušky na DAMU a uspěla.

Kristýnu mohou diváci vidět hlavně v divadle, naposledy měla premiéru hra Jeppe z vršku, kde také hraje s maminkou Miluší. Dobové kostýmy dají vyniknout jejímu plnému dekoltu.

Reklama

Další články

Načítám