Hlavní obsah
Článek

Jay-Z (52) patří mezi nejprodávanější hudební umělce světa a má hromadu fanoušků a fanynek, kteří nejspíš touží po jeho objetí. Jeho nejstarší dcera Blue Ivy (10), kterou má s manželkou Beyoncé (42), mezi ně ale zjevně nepatří.

Fanoušci šli do kolen, když svět obletěl klip rappera, jenž vzal dívenku na zápas NBA v San Francisku.

Jay-Z se usmál do kamery a láskyplně se přitulil k dceři, aby s ní zapózoval. Ta ale jeho ruku odstrčila se slovy „Tati, moje vlasy,“ a snažila se z otcovy náruče vyprostit. Smějící se hudební magnát ji ještě vtiskl polibek na tvář, než se stáhnul.

Novinář Philip Lewis se na Twitteru o klip podělil s výstižným popiskem: „Pro nás je Jay-Z největší rapová legenda. Pro Blue Ivy jenom trapný táta.“

Fanoušci hvězdného páru video nemohou rozdýchat. „Její rodiče jsou nejslavnější lidé světa, ale ona jim vždycky shodí hřebínek,“ smál se jeden z komentujících. „Blue Ivy je teprve 10, ale už teď je víc cool než já,“ vysekl dívce poklonu další.

Není to ale poprvé, co holčička odrovnala internet svou reakcí na slavné rodiče. Před čtyřmi lety ji zachytili, jak sledovala video vizuál ke společnému turné rodičů, kde byla mimochodem i „postelová“ scéna.

Blue Ivy vypadala, že ji láska jejích rodičů spíš děsí a moc dlouho se na ni dívat nevydržela a raději se schovala za zábradlí.

V jednom mají tedy fanoušci Beyoncé a Jaye-Z pravdu - jestli díky někomu zůstanou nohama pevně na zemi, bude to rozhodně jejich prvorozená dcera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám