Hlavní obsah
Článek

Kdo by neznal hity jako Smile, The Fear, Not Fair nebo Fuck You? Všechny tyto rádiové pecky mají společnou autorku, kterou je britská zpěvačka Lily Allen (38). Dnes již sice nepatří mezi nejhranější interprety, ale hudbě se věnuje dál. A přestože má za sebou mimořádně divokou minulost, včetně závislosti na drogách nebo placení prostitutek během turné, když se cítila osamělá, dřívější způsob života se na ní nikterak nepodepsal. Dnes je z ní krásná sebevědomá žena, která vypadá naprosto senzačně.

Manželka herce Davida Harboura (47) je nyní hlavně maminkou na plný úvazek a svým dvěma dcerám se věnuje, jak jen dokáže. Vynahrazuje jim období, kdy nebyla zrovna ukázkovou matkou. Rodinný život jí náramně svědčí, což bylo zřejmé i během filmového festivalu Tribeca, na který se v pondělí do New Yorku sjela řada celebrit včetně Allen.

Britská umělkyně zvolila černou sametovou sukni a roláček s dlouhým rukávem, který byl ovšem celý z průsvitné krajky. Zpěvačka nikdy příliš neholdovala podprsenkám a ani tentokrát neudělala výjimku. Outfit doplnila o sametovou kabelku a černé lodičky. Ta tam jsou kila navíc, s nimiž se před lety vydala na turné kvůli finančním potížím. Co na ni říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám