Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ashley Graham (36) se před pěti měsíci stala trojnásobnou maminkou, porodila dvojčata Romana a Malachiho. Ohledně mateřství je velmi sdílná, a tak se nyní pochlubila kojícím snímkem, na němž krmí oba syny zároveň.

„Unavená, ale jsme tu,“ popsala fotografii viditelně vyčerpaná modelka, která na snímku předvedla také nenalíčenou tvář.

Ashley teprve před necelým měsícem přiznala, že při porodu chlapců málem zemřela. Poté, co dvojčata přišla na svět, modelka masivně krvácela a rychle ztratila vědomí. Tým porodníků ji naštěstí zachránil, ale následující čtyři dny byla upoutána na lůžko a týden nemohla chodit, jak popsala v eseji pro Glamour.

Děsivý zážitek ji pochopitelně poznamenal. Ashley přiznala, že přišla o veškeré sebevědomí a pozitivní vztah ke svému tělu, které roky promuje jako plus size modelka.

„Kontrakce mi začaly ve 2:00 v noci a Malachi přišel na svět ve 3:45, když jsem šla na toaletu,“ popsala Graham s tím, že její porodní asistentka dorazila jen tak tak, aby mu pomohla na svět. U porodu byl i její dvouletý syn Isaac.

O dvě hodiny později byl venku i Roman a tým zdravotníků se radoval a nemohl uvěřit, že porod dvojčat trval jen pár hodin. Atmosféra se ale rychle změnila, když Ashley zkolabovala.

„Vše, co si pamatuji, je letmý dotek na tváři, což byla ve skutečnosti facka od někoho, kdo se mě snažil udržet při vědomí; jak mě někdo drží za ruku, můj manžel se modlí a vpichují mi jehlu do ruky.“

Okamžiky to byly velmi dramatické, protože se porodníkům nejprve nedařilo modelku napíchnout a zastavit masivní krvácení.

Měsíc po porodu neopustila dům a byla psychicky i fyzicky vyčerpaná. Plán vrátit se 8 týdnů po porodu k práci jí rozhodně nevyšel a modelka si musela dopřát čas na zotavenou.

Kojení synů, jakkoliv se může zdát náročné a vyčerpávající, je tak pro ni oproti hororu, který zažila, nejspíš pohoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám