Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novomanželé Britney Spears (42) a Sam Asghari (28) rozhodně neztrácejí čas. Jen pár dní po velkolepé veselce uspořádané ve zpěvaččině domě v Thousand Oaks si pár pořídil ještě honosnější a luxusnější sídlo ve čtvrti celebrit Calabasas. Svatební veselí tak nejspíš bylo i rozlučkou s jejich původním hnízdečkem lásky.

Za nemovitost o rozloze téměř 1100 čtverečních metrů, která se nachází poblíž domu zpěvaččina exmanžela Kevina Federlina, dvojice utratila údajně 11,8 milionu dolarů, tedy přes 278 miliónů korun. Britney tak bude blíž svým dvěma dospívajícím synům, kteří žijí u otce. Jejich nedalekými sousedy budou rovněž nedávno sezdaní Kourtney Kardashian a Travis Barker.

Sotva se tak pár stihl vyspat z pořádného posvatebního mejdanu, začalo velké stěhování. Již v pondělí byli u domu k vidění stěhováci. A zatímco svatba se konala ve čtvrtek, ke koupi domu z roku 2008 údajně došlo hned v pátek.

Noví majitelé se tak mohou těšit na šest ložnic, devět koupelen, domácí kino, vinný sklep, místnost s barem a klavírem, dřevem vykládanou pracovnu či posilovnu. Nechybí pochopitelně obrovská kuchyň či hlavní ložnice s krbem.

Venku pak mohou relaxovat u velkého bazénu nebo v lázních s vodopádem či posedět na kouzelné terase s výhledem do zahrady. Součástí je rovněž garáž pro pět aut či dům pro hosty se samostatnou ložnicí, kuchyní i koupelnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám