Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) si sice prochází těžkým životním obdobím, na poli pracovním se jí ovšem daří. Jde z role do role a nově se bude objevovat také v muzikálu Okno mé lásky. My jsme herečku zastihli na zkoušce, během které si kostymérky braly její míry. Nutno říct, že postavu by jí leckteré vrstevnice mohly závidět.

Žilková se totiž může chlubit figurou jako proutek a na jevišti vedle hereckých a pěveckých dovedností předvede i taneční. „V muzikálu Okno mé lásky mě čeká tanec, takže musím pracovat na své kondici. I matka hlavní ženské představitelky by měla dosáhnout špičkami prstů na podlahu,“ sdělila pro Super.cz herečka, která pravidelně cvičí, a má tak konfekční velikost 34/36, při měření pak zjistila, že v pase má 68 centimetrů.

Zkoušení si velmi užívá, po delší době kývla na nabídku producentů opět si zahrát v muzikálovém představení. „Kdysi jsem učila mladé folkaře na flétnu na táborech Oáza Musa, které pořádal Pavel Žalman Lohonka. S věkem a složitým životem, kterým jsem prošla, jsem zjistila, že rock a drsné texty jsou mi blíž než romantika folku,“ dozvěděli jsme se dále.

„Zkoušení je skvělé. Hity Petra Jandy jsou přesným a pravdivým pojmenováním života, který všichni žijeme. Žádná folkařská tráva, ale drsná realita. Scénář skvěle napsal Radek Balaš, věřím na oslovení mladých diváků. Pravda o tom, co každý denně zažíváme, je totiž nadčasová,“ dodala závěrem Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám