Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) byl poslední dobou spojován převážně s účastí v reality show Survivor. Z projektu, ze kterého odstoupil hned na začátku, už se oklepal a naplno se pouští do další práce. My jsme ho potkali na jedné ze zkoušek muzikálu s hity Olympicu Okno mé lásky, kde ho zrovna měřily kostymérky.

„Moje míry se moc nemění, mám je stejné, jako když jsme před dvěma lety připravovali Lásku nebeskou,” řekl zpěvák, který do Divadla Broadway dorazil s optimistickou náladou.

„Mám teď hodně práce, začal jsem zkoušet muzikál, koncertujeme, jezdíme po festivalech, skládám novou desku,” vyjmenoval s tím, že nová muzikálová role je mu velmi blízká.

„David, kterého budu hrát, je mladý kluk, se kterým se život nemazlil, hledá osobní identitu, porozumění, lásku. David je grafiťák, tak se na to moc těším, myslím, že mi ta role bude poprvé v mnoha směrech hodně blízká. Navíc nebudu muset po dlouhé době skrývat parukami svoje dredy,” svěřil se Vojta s tím, že se potká na jevišti i s novými kolegy.

K nadcházejícím narozeninám pak chystá nejen pro sebe, ale hlavně pro své fanoušky překvapení. „Celý život mám tak nějak obavy z čísla 27, proto se tak bude jmenovat moje nová deska. Teď jsme akorát dotočili singl Hlavou proti zdi, což je zpověď kluka v mém věku,” popsal.

Kapitolu Survivoru už má Vojta uzavřenou. „Na Survivor vzpomínám rád, vystoupil jsem ze své komfortní zóny a svojí účasti vůbec nelituju, ale tím už bych tuto kapitolu jednou provždy uzavřel,” dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám