Hlavní obsah
Článek

K létu neodmyslitelně patří slunce, dovolená, dlouhé letní večery a osvěžující nápoje. Stejně tak i otázka: „Osvěžit se, nebo si pochutnat?“ Žhavá novinka letošního léta za vás toto nepříjemné dilema vyřeší. Na světě je totiž osvěžující drink, který v horkých letních dnech zasáhne vaše chuťové pohárky.

Ciao Spritz - je nový osvěžující drink pro nadcházející letní období. Tato novinka by v žádném případě neměla být utajena těm, kdo milují kvalitní nápoje s nezaměnitelnou a podmaňující chutí. Originální, osvěžující a lahodný drink Ciao Spritz je vyroben podle původní receptury z hroznů starobylé italské odrůdy Glera doplněné přírodními bylinnými aromaty.

Díky složení z kvalitních přísad tento stoprocentně italský aperitiv rozvine ihned po otevření dokonalou a plnou hořkosladkou chuť. Tu můžete ještě více umocnit několika kostkami ledu, plátkem pomeranče nebo olivou. Máte pravdu, i nám se už sbíhají sliny.

Ciao Spritz a led - nic víc!

Už žádné odměřování a odhadování správného poměru. Drink Ciao Spritz je namíchán z nejvybranějších přísad v ideálním poměru přímo v lahvi tak, že jej stačí jednoduše vychladit, otevřít a podávat. Pozvěte si přátele, vychutnejte si romantické posezení ve dvou nebo užívejte slastné samoty se sklenicí naplněnou lahodným drinkem Ciao Spritz. Jeho oranžová barva připomínající odlesky slunečních paprsků v kombinaci s elegantní chutí hořkosladkých tónů a tropickým ovocným aroma přispěje k nezapomenutelné atmosféře. Dopřejte si tento pocit po celý rok, nejen v létě. Rozmazlujte se! Zasloužíte si to!

Osvěžte se ve víru Karlových Varů

Začít se rozmazlovat a poznat něco nového můžete třeba už na letošním 56. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Vyrazte od 1. do 9. července do víru karlovarského veselí a stočte své kroky na adresu T. G. Masaryka 29. Zde na vás totiž bude čekat osvěžující stánek, kde se na vlastní chuťové pohárky budete moci přesvědčit, že nový Ciao Spritz stojí za víc než jednu skleničku. Navíc pokud zde obsluze při koupi skvostného oranžového drinku sdělíte tajné heslo „Seznam“, dostanete zdarma klobouček.

Foto: ciaospritz.cz
Vyrazte na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů a dojděte si pro nepřehlédnutelný klobouček na stánek Ciao Spritz. Sdělte heslo Seznam a máte ho zdarma

Chystáte party nebo svatební hostinu? V aktuální nabídce Ciao Spritz naleznete nyní také dvacetilitrový sud, takzvaný Key Keg, který můžete napojit i na klasický výčep. Jeho výhodou je, že díky jeho použití se značně sníží množství odpadu.

Koktejl s dlouhou historií

Historie Spritzu se začala psát už v průběhu 19. století během období habsburské nadvlády v Benátsku. Není tajemstvím, že Habsburkové měli mlsný jazýček a stolování pro ně bylo životním stylem. Jejich tehdejším zvykem bylo dát si před jídlem skleničku prosecca s likérem bitter. Vojákům a diplomatům habsburské říše však vadil poměrně vysoký obsah alkoholu v místních vínech. Proto se dožadovali jeho ředění, které vyřešili nadmíru elegantně. Při zvolání „Spritzen“ hostinský přiběhl a jejich víno naředil vodou nebo likérem bitter.

V průběhu dvacátého století tento zvyk zlidověl a rozšířilo se používání sodové vody. To dalo vzniknout receptu na oblíbený koktejl Spritz. Voda s bublinkami přidala do té doby neperlivému nápoji teprve tu správnou jiskru.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám