Hlavní obsah
Článek

Populární bavič Václav Upír Krejčí má za sebou nešťastný víkend. V neděli večer měl dopravní nehodu, policisté našli jeho převrácené auto v potoce nedaleko Mirošovic u Prahy. Vozem měl vjet do potoka v důsledku požití alkoholu. Následně skončil s lehkým zraněním v nemocnici.

Během pondělního večera se pak Václav Upír Krejčí ozval svým fanouškům. Za nešťastnou nehodou stojí podle herce rodinné problémy s manželkou Zuzanou, která společně s jejich dcerou na místě nehody také byla. „Mám zlomené srdce,“ napsal Krejčí na sociální síť.

„Máme s manželkou ohromné neshody. Dosáhlo to až tak daleko, že se nejspíš budeme muset rozvést, což jsem nikdy nechtěl,“ prozradil následně.

Pod zprávou, kterou herec poslal, se okamžitě začaly kupit nejrůznější vzkazy od fanoušků, kteří měli o Václava Upíra Krejčího obavy. „Jste mi sympatický, ale chlast za volant opravdu nepatří. Dobře, že se nikomu nic nestalo,“ stojí v jednom z mnoha komentářů. „Upíre, odnesly to jen plechy, ty žiješ. To je důležitý. Zase bude dobře,“ napsala další z fanynek, která baviče v těžké situaci podpořila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám