Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhou premiéru recitálu Marta si Dáša Zázvůrková nemohla nechat ujít. Od návštěvy Musea Kampa, na jehož letní scéně se představení odehrává, ji neodradil ani pohybový hendikep.

Při jejím příchodu jsme zjišťovali, co se jí přihodilo. „Bourala jsem na Vespě. Mám zlomený krční obratel a pochroumané nohy,“ popsala zpěvačka a herečka Super.cz nehodu, ke které došlo 20. května na silnici před Národním divadlem. Její přesný průběh se ale Zázvůrkové vymazal z hlavy. „Vím jen, že jsme s kamarádkou odjížděly od Národního divadla. Ta je naštěstí v pořádku. Jsem ráda, že kamarádka přežila.“

Dášina motorka je na odpis. Bude si kupovat novou? „Všichni mě varují, abych si nekupovala novou, ale já to asi poruším. Určitě ale nebudu nikoho vozit."

Zázvůrková se snaží fungovat, jak se dá, ale jistá omezení samozřejmě má. „Ve formě musím být za měsíc. Slíbila jsem, že odehraji představení Můžem i s mužem. Odehrála jsem jedno představení a příští týden mám taky koncert. Vypadám sice tak, jak vypadám, ale koncerty zvládám. Představení zatím ještě ne,“ dodala Dáša Zázvůrková.

Reklama

Další články

Načítám