Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) patří ve své generaci k nejlépe vypadajícím ženám showbyznysu. Málokdo by hádal, že už za pár měsíců oslaví padesátku. A když si teď ještě nechala připevnit 150 pramínků rezavých vlasů, vypadá skutečně jako sympatická třicítka. Podívejte se do fotogalerie na fotku, na které je Heidi od pasu nahoru nahá…

Janků se nikdy nestyděla. To ukázala například loni, když se nechala vyfotit nahoře bez u svého nového bazénu. Tentokrát sice svá bujná ňadra nechala zakrýt novým účesem, pohled na její vnady i tak ale stojí vážně za to.

A proč se bývalá bruneta nechala přeměnit na polozrzku? „Na prodlužování a zahušťování vlasů chodím do stejného kadeřnického salónu už asi osm let. Nedávno jsem si říkala, že bych potřebovala malou změnu a chystala se na malinké zkrácení mých prodloužených vlasů. Po konzultaci s kadeřnicemi Petrou a Editou jsem ovšem přistoupila na změnu, jež je víc patrná a která se na jevišti bude víc vyjímat a je taková osvěžující,“ říká Heidi Janků, jíž v salónu připevnili 150 pramínků a pak jí dotvořili účes. „Trvalo to docela dlouho a já v tomto času zvládla ještě udělat videorozhovor a reportáž s holkama ze skupiny 5Angels,“ chlubí se pracovitostí Heidi.

Manžel ji za změnu vlasů pochválil. „Snad to nebude působit tak, že jsem zrezivěla. Do starého železa se ještě opravdu nechystám, naopak,“ věří Janků, která se divákům už v pondělí 20. února představí v televizní show To byl náš hit televize Barrandov. V přímém přenosu tu zazpívá písničku Diskohrátky Hany Zagorové.

Reklama

Další články

Načítám