Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se provalilo, že Berenika Kohoutová (20) randí s manželem Táni Vilhelmové Pavlem Čechákem (34), jsme zjistili, že novým párem českého šoubyznysu jsou také Kryštof Hádek, který před tím chodil právě s Berenikou, a Markéta Frösslová (24), expřítelkyně Vojty Dyka. Kruh se začíná uzavírat.

Kohoutová, Vilhelmová (45), Hádek (42), Dyk (38), Čechák, Kotek (36) a Voříšková (34), to je partička, která má společné nejen to, že se pohybuje kolem českého filmu. Je už téměř tradicí, že si mezi sebou tak nějak střídají partnery.

Začalo to, když se po rozchodu s Vojtou Kotkem zakoukala Tereza Voříšková do kolegy Hádka, se kterým se sblížili při natáčení filmu Bobule. Svého času s Kotkem randila i Berenika, která ho ale následně také vyměnila za roztomilejšího Hádka. Jenže ani to zřejmě nebylo to pravé ořechové, takže koncem roku Kryštofa vystřídal zkušenější Pavel Čechák. Ten, jak známo, je manželem Táni Vilhelmové, která chodí se členem kapely Nightwork Vojtěchem Dykem, který se kvůli postarší Táně rozešel právě s Markétou Frösslovou. A ta to teď, světe div se, dala dohromady s Kryštofem. Nový vztah se sice zdráhala potvrdit, ale ani ho nezapřela. "Nezlobte se, ale k tomu se nechci vyjadřovat, je to mé soukromí," řekla Super.cz.

To, že spolu Hádek a Frösslová chodí, prozradil jejich společný známý z divadla. "Kryštof s Markétou se znají již dlouho, ale teprve nedávno přeskočila ona pověstná jiskra. Vše je zatím v začátcích. Oba jsou zamilovaní a nechtějí svou lásku zakřiknout ani dávat okolí příliš na odiv, takže o tom nemluví,“ svěřil Super.cz zdroj z blízkosti mladého páru a objasnil tak, z jakého důvodu se Frösslová dostavila na nedávnou premiéru filmu Signál, ve kterém si Dyk a Hádek zahráli hlavní role. Kvůli pokecu se svým ex nebo Táňou, která ji v Dykově posteli nahradila, to rozhodně nebylo. Markéta prostě přišla podpořit svého současného milence.

Pokud bude výměna partnerů i nadále pokračovat v nastaveném trendu, scénář ještě pár zajímavých variant nabízí. Co třeba Hádek a Vilhelmová? Nebo že by to dal s Táňou dohromady Vojta Kotek? Nebo se snad můžeme těšit na to, až začne Berenika randit s Vojtou Dykem? Uvidíme, čím nás překvapí příště.

Reklama

Další články

Načítám