Hlavní obsah
Článek

Už napodruhé jim to nevyšlo, a tak se rozhodli, že raději zůstanou přáteli. Řeč je o Tomu Cruisovi (61) a jeho o devatenáct let mladší herecké kolegyni Hayley Atwell. Dvojice, která se seznámila při natáčení filmu nesoucí v češtině název Mission: Impossible Odplata - První část, šla poprvé od sebe v září 2021, ale opět si k sobě našla cestu. Tentokrát to ale vypadá, že do třetice už to spolu nezkusí.

Podle zdroje deníku The Sun to prý páru společně úplně neklapalo, a tak se nyní rozhodli, že jim bude lépe jako přátelům. Zároveň zdroj prozradil, že příliš nezvládali, jakou pozornost budili svým vztahem na veřejnosti. Rovněž ale trval na tom, že jejich láska byla opravdová. „Navzdory některým zvěstem o opaku to nikdy nebylo jen pro kamery,“ uvedl.

Herečka se přitom ještě minulý měsíc zúčastnila premiéry filmu Top Gun: Maverick v Londýně, kde okouzlila v černém sametovém crop topu a dlouhé sukni s rozparkem.

Herci tak nevyšel další vztah, a že jich nebylo málo... Ještě před všem dobře známými manželstvími s Nicole Kidman nebo Katie Holmes randil s Melissou Gilbert, Rebeccou De Mornay či Cher a jeho první ženou se stala o sedm let starší Mimi Rogers. Lásku prožil i s Penélope Cruz a údajně i s Olgou Kurylenko nebo Laurou Prepon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám