Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ladislav Spilka se oženil. Po několikaletém randění si vzal svou přítelkyni Lídu. Svatba byla netradiční, nevěsta místo bílých šatů zvolila černé, ženich oblékl místo obleku volnočasové oblečení.

„Moc jsme si náš den užili, bylo krásné počasí, svatební menu bylo výborné, dodrželi jsme i pár tradic a vše dopadlo skvěle podle plánu,“ řekl Super.cz zpěvák a přidal podrobnosti ze svatebního dne.

„Brali jsme se v přírodě v Rožďalovicích, za svědka mi byl můj kolega z Divadla Broadway David Voráček a mé ženě a svědčila její kamarádka Janka. Oddávala nás kamarádka Marcela, takže všichni z přítomných byli vlastně naši známí,“ popsal. Svatbu na Den dětí si novomanželé nevybrali náhodou.

„Přesně před třemi lety jsme se s mou nynější ženou Lídou seznámili, proto se svatba uskutečnila právě v tento den,“ dodal zpěvák, kterého pravidelně vídáme na prknech Divadla Broadway v muzikálech Láska nebeská nebo Kat Mydlář.

Reklama

Další články

Načítám