Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) se s fanoušky na sociální síti podělila o roztomilý video sestřih ze svatby. Ten mimo jiné zachycuje její první novomanželský polibek se Samem Asgharim nebo rozjuchanou nevěstu při tanci s Madonnou a dalšími hosty.

Kromě toho je vidět Britney, jak tančí s manželem v saku, pod kterým jako by neměla spodní prádlo. Svůdně jí u toho vykukuje holý zadeček.

„Nebojte, měla jsem pod tím sakem svoje první diamantová tanga. Doufám, že jsem nikoho neurazila,“ upřesnila v popisku příspěvku.

Britney měla kromě svatební róby z dílny Donatelly Versace také červené minišaty. Večírek, který čítal 60 hostů včetně hvězd jako Paris Hilton, Drew Barrymore nebo Madonny, si velmi užila.

Britney se za Sama provdala po pěti letech vztahu. Po ukončení zpěvaččina nuceného opatrovnictví do toho konečně mohli praštit. Asghari se netajil tím, že by s popovou divou rád založil rodinu. Britney už dokonce otěhotněla, o miminko ale v počátku těhotenství přišla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám