Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po své účasti v soutěži Miss České republiky měla Lucie Petrišková několik kanálů. Bulvární média o ní psala zejména kvůli jejímu poměru s Leošem Marešem. Svá divoká léta má hodně obsazovaná modelka už dávno za sebou. Před pěti lety se jí narodil syn a po boku otce svého dítěte se kráska zcela zklidnila.

Jedna životní etapa pro Lucii ale skončila. Modelka se během posledního rozhovoru pro Super.cz prořekla, že vztah s tatínkem syna Tadeáše je již minulostí. O rozchodu se rozpovídala poté, co jsme se jí ptali, jestli neuvažuje pořídit synovi Tadeášovi sourozence. „To by se musel najít tatínek. Nejsem v životní fázi, kdy bych chtěla řešit druhé dítě,“ prozradila po přehlídce Beaty Rajské modelka.

Pokud máte na tuhle brunetku zálusk, asi byste si měli nechat zajít chuť. Ať už je důvod jakýkoli, tak po novém partnerovi netouží. „Rozešli jsem se na Silvestra. Byli jsem spolu osm let. Teď nikoho nehledám,“ dodala Lucie Petrišková pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám