Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se dává zdravotně do pořádku po nedávném pádu, při kterém se jí udělala na tváři pořádná modřina. Kdyby ale jen ta. Kvůli oddalování návštěvy lékaře se jí zanítila rána a musela si nechat řezat čelist!

„Nemůže pořádně mluvit. Udělali jí díru zevnitř nad zuby do tváře a odsávali jí krev. Teď otvírá pusu jen napůl, nemůže se ani usmát. Jí jen tekuté a kašovité jídlo. Bere antibiotika,“ popisuje Ivetin stav její pečovatel Josef Rychtář (65), který uznává, že kdyby si po zranění jeho kamarádka nepostavila hlavu a ihned šla k doktorovi, tyhle potíže by nenastaly. „Je pravda, že dostat Ivetu k doktorovi je nad rámec lidských možností. Ale přece se s ní nebudu prát a násilím ji tahat do auta,“ krčí rameny nešťastně. Naštěstí otok i modřina pomalu ustupují, přesto ale musela Bartošová zrušit zkoušky s kapelou a po dlouhé době také své veřejné vystoupení.

„Měla vystupovat 22. února v Praze. Ve vší slušnosti a dlouho předem jsme se ale omluvili a zarazili jsme včas propagaci, aby pořadateli nevznikly náklady. Iveta musí jít na pódium ve stoprocentním zdravotním stavu. Měla zkoušet se svou původní kapelou v čele s Ondrou Gorčíkem, ale ani to nešlo. Proto jsem jim poslal lékařskou zprávu přímo z kliniky, aby viděli, že zase nejde jen o výmluvy,“ vysvětluje Rychtář, který k nedávnému 28. výročí svatby své ženě napsal emotivní vyznání lásky.

„Chtěl jsem jí ukázat, jak si jí vážím. Manželka mi řekla, že lituje těch osmadvaceti let, která se mnou prožila. To mě mrzelo, protože já jich nelituju a miluju ji, nepřestal jsem k ní chovat city. Ale bojem se mnou mě zpátky nezíská. Tím, že bude zlá a bude kopat kolem sebe, ničeho nedosáhne. Ta zloba není vůči Ivetě, ale směřuje ji na mě,“ myslí si říčanský podnikatel s tím, že i kdyby mělo dojít k deseti rozvodovým stáním, od Ivety Bartošové ruce pryč nedá.

„Pokud mě Iveta nevyhodí, nemám důvod ji opouštět. Pomůžu jí. Slíbil jsem to i její mámě a já své sliby držím,“ dodal Rychtář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám