Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cooper Noriega (†19), známý především díky sociální síti TikTok, byl 9. června nalezen v autě na parkovišti u obchodního centra v Los Angeles bez známek života.

Dle webu TMZ, který zprávu přinesl, si mladíka v bezvědomí všimli kolemjdoucí, kteří přivolali pomoc. Záchranáři mu však už nedokázali pomoci.

Příčinu smrti prokáže až pitva, podle zpráv serveru však lze nejspíš vyloučit cizí zavinění. Jen pár hodin před smrtí Cooper sdílel na TikToku zprávu, kterou vyděsil fanoušky.

„Kdo další má pocit, že zemře zatraceně mladý?“ zveřejnil na sociální síti před svým skonem.

Začátkem týdne Cooper vyjádřil potřebu mluvit víc o duševním zdraví a přiznal problémy se závislostí, se kterou se údajně potýkal už od devíti let.

„Mým cílem je si jednou otevřít léčebnu, která nebude lidi traumatizovat. S důvěryhodným personálem. Jedna z věcí, které jsem se za dobu svého boje se závislostí naučil, je, že pokud se obklopíte negativními lidmi, stáhnou vás ke dnu,“ vyjádřil své ambice s tím, že by chtěl vytvořit místo, kde si budou lidé vzájemně pomáhat.

Naposledy promluvil Cooper veřejně v podcastu Barstool BFFs, kde vystoupil s dalšími influencery, a působil, že je v dobrém rozpoložení.

Internetové hvězdy truchlí nad zesnulým kamarádem. „Bolí mě srdce. Nepřipadá mi to skutečné. Řekněte, že to není pravda. Vždycky jsi byl pozitivní, ať jsme byli kdekoliv. Odpočívej v pokoji,“ vzkázal v komentářích TikToker Blake Gray.

„Odpočívej v pokoji, brácho. Vždycky budeš mít u mě na gauči místo. Postavím tu léčebnu na tvou počest,“ přislíbil dojemně YouTuber Taylor Caniff.

Reklama

Další články

Načítám