Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka, herečka a podnikatelka Caprice Bourret (40) známá především pod svým křestním jménem Caprice ve středu okusila noční život v Londýně, když si s neznámým pánským doprovodem vyrazila do podniku Aura. Paparazzi ji však zastihli následně až v limuzíně, a to v takové póze, že bylo hned zřejmé, co dlouhonohá blondýnka ukrývá pod černými minišaty.

Modelka tak nejspíš neplánovaně dala najevo, že ještě rozhodně nepatří do starého železa a má co ukázat, když odhalila své nohy v síťovaných punčochách a její sukně končila proklatě vysoko.

Caprice se v době své největší slávy objevila na více než 250 obálkách prestižních magazínů včetně Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esguire, Maxim, FHM či Sports Illustrated. Týdeník News of the World nebo pánské časopisy GQ a Maxim ji před lety opakovaně volily za nejvíce sexy ženu světa.

V posledních letech se Caprice věnuje především podnikání, spolupracuje s módním domem Debenhams, pro který navrhuje vlastní kolekci spodního prádla, kterému propůjčila i své jméno. Rovněž natočila reklamy na Diet Coke nebo Pizzu Hut. V roce 2005 se účastnila reality show Celebrity Big Brother, o dva roky později byla porotkyní v soutěžích pro začínající modelky Project Catwalk a Británie hledá topmodelku.

Reklama

Další články

Načítám