Hlavní obsah
Článek

Včera se stal David Gránský (32) otcem prvního potomka. Než ale stihnul informovat rodinu a přátele, dostala se zpráva o tom, že jeho manželka Nikola v noci ze středy na čtvrtek přivedla císařským řezem na svět syna, na veřejnost.

"Děkujeme někomu z personálu porodnice a následně médiím, že nás ušetřili tak otravné věci, jako je oznamování narození našeho syna. Tímto se omlouváme našim přátelům i některým členům rodiny, že se to dozvěděli dříve z médií než od nás," nechal se slyšet Gránský.

Smutná z toho byla i jeho žena. "Když si chcete říct sami pohlaví, jméno, a vůbec jak to probíhalo... Je to pro mě dost intimní věc, hodně mě to mrzelo," dodala pro Super.cz čerstvá maminka Nikola Gránská. Syna na svět přivedla v nemocnici v Praze Podolí.

Dnes poprvé manželé ukázali fotku čerstvě narozeného syna a prozradili také jeho jméno. "Není ale nic důležitějšího než to, že jsou Niky i Mateo v pořádku a že tak neskutečně těžký a dlouhý porod zvládli. Moje žena je hrdinka. Miluju ji. Miluju je," uzavřel šťastný táta Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám