Hlavní obsah
Článek

Před pár dny oslavila německá topmodelka Heidi Klum (50) už devětačtyřicáté narozeniny, ale to jí rozhodně nebrání v nošení mimořádně odvážného oblečení. Minišaty, na které vsadila ve čtvrtek večer na akci Dolce & Gabbana do restaurace Olivetta v Hollywoodu, patřily rozhodně k tomu nejvíc sexy, co na sobě kdy měla. Rafinovaně prostřižený model držel pohromadě jen díky několika překříženým šňůrkám a spodní prádlo v nich bylo zapovězeno úplně.

Je vidět, že modelka vedle výrazně mladšího manžela jen kvete. S blížící se padesátkou jí to sluší snad ještě víc než dřív a o postavě ani nemluvě. Není divu, že pořád dostává nabídky na předvádění plavek a prádla.

Čerstvě má na svém kontě například kampaň pro značku Dundas, kde předvádí nejen bikiny, ale i černé dlouhé šaty, které svými průstřihy nápadně připomínají právě tuto třpytivou verzi v mini délce.

Čtyřnásobná maminka, která svého času patřila do stáje andílků Victoria‘s Secret, je od roku 2019 provdaná za zpěváka Toma Kaulitze (32). Poznali se v březnu 2018 během natáčení pořadu Germany's Next Top Model a ještě tentýž rok ji Tom požádal o ruku. O svolení přitom nejdřív poprosil její děti, což prozradila modelčina dcera Leni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám