Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Mělas to vědět s Nicole Kidman (56) a Hughem Grantem (63) zaujala nahými scénami. Své výstavní tělo dala italská herečka Matilda De Angelis (26) na odiv nejen při milostných scénách, ale i mimo ně. Diváky tehdy překvapilo, že předvedla poprsí, ale i rozkrok, což nebývá v Hollywoodu zase tak běžné. A teď ho málem ukázala znovu, ovšem mezi lidmi na veřejnosti.

Herečku zradil vysoký rozparek u šatů, když pospíchala na rande, naštěstí jí ale nic nevykouklo a k žádné pohromě tak nedošlo. Půvabná Matilda se tedy mohla dál věnovat svému příteli, k němuž se tulila v kavárně v Římě.

Jejím partnerem je aktuálně italský herec Pietro Castellitto, ovšem podle italských médií jde o zcela novou známost.

Ještě loni na podzim byla herečka zasnoubená s italským rapperem Williamem Mezzanottem. Seznámili se, když v Benátkách točila, a dokonce se spekulovalo, že se tajně vzali. Na to ale zjevně nedošlo, protože dnes už Matilda toká s jiným.

Italským divákům je herečka dobře známá už roky. V posledních letech ji mohli zaznamenat v seriálu Leonardo, romantické komedii A Bookshop In Paris nebo dramatu Youtopia a dalších.

Ve světě se pak proslavila hlavně díky roli v mini sérii HBO Mělas to vědět, kde si střihla i milostnou scénu s Grantem. V současnosti stále točí převážně ve své rodné zemi a k tomu se věnuje i muzice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám