Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během posledního setkání měly Zuzana Stráská a Monika Marešová (43) mnoho společných témat k rozhovoru. Topmodelka a manželka Leoše Mareše se setkaly na denní party světově úspěšné značky kočárků a veškerá témata se točila okolo mateřství. Obě přivedly na svět děti v podobném období. Na začátku března Monika porodila dcerku Alex a Zuzana druhé dítě, syna Maxe.

„Naše děti s Monikou máme jen dva dny od sebe. Navíc jsme se potkaly s naším porodníkem, což bylo moc milé,“ rozplývala se Zuzana po setkání. „Ráda jsem se viděla se Zorkou Hejdovou. Celá tato skupina byla příjemná, nebyli to lidé, kteří se pomlouvají za zády, ale jsou přející,“ dodala.

Zuzana se po prvním porodu nepřestala věnovat práci na sociálních sítích, kde patří mezi nejúspěšnější influencerky u nás. Brzy si svůj pracovní zápřah vynahradí na rodinné dovolené. Poprvé poletí v čtyřčlenné rodinné sestavě s manželem, dcerkou Emou a nejmladším Maxem.

„Těším se na dovolenou. Doufám, že neonemocníme a odletíme někam do zahraničí,“ doplnila Zuzana Stráská.

Reklama

Další články

Načítám