Hlavní obsah
Článek

Když se Miss ČR 2004 Lucie Váchová, provdaná Křížková, po dlouhé době objevila na večírku, málokdo věřil, že už je v sedmém měsíci těhotenství. "Je pravda, že jsem přibrala jen pět kilo, ale můj doktor říkal, že jsem v pořádku a miminko se dobře vyvíjí, i když normální váhu bych měla mít vyšší o tři kila," řekla Super.cz Lucie, které se má v dubnu narodit chlapeček.

"Zatím mu pracovně říkáme Neptun, ale nebojte se, Neptun Křížek to nebude, to bychom malému neudělali," smála se Lucie. Bývalá misska dokončila dvě vysoké školy, s manželem žije v Plzni a rozhodně ne v žádném luxusu. "Máme 3+1 v paneláku a vyhovuje nám to. S jedním dítětem to bude úplně v pohodě. Já taky v paneláku vyrostla. A když chceme do přírody, tak můžeme na chalupu," vyprávěla Lucka.

S modelingem sekla už v prosinci, ale nezříká se toho, že by se po narození syna na molo vrátila. "Uvidím, jak to všechno půjde a taky i podle toho, jak se mi podaří po porodu zhubnout," míní Lucie, která se s manželem zastavila na narozeninách PR manažera Jana Hájka. "Je to super, i když na velké ponocování už mne samozřejmě neužije," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám