Hlavní obsah
Článek

Po třinácti letech vztahu skončilo její manželství se spisovatelem Reném Decastelem. Moderátorka Eva Decastelo (45) ale nesedí doma v koutě a nerezignuje na život. Naposledy jsme ji zastihli na akci v mexickém stylu v pražském aquaparku.

Na akci, která proběhla za přítomnosti mexické velvyslankyně Ruedy Gutierrez, byla moderátorka a herečka ve svém živlu. „V Mexiku jsem zatím nebyla, mám ho ale na svém cestovatelském seznamu přání společně s Japonskem. Byla jsem moc ráda, že jsem měla příležitost potkat se s paní velvyslankyní. Kromě toho, že vypadala, jako by vystoupila z nějakého módního žurnálu, byla velmi milá. Jsem ráda, že jsme se zkontaktovaly. Až někdy pojedu do Mexika, tak od ní vyzjistím tipy.“

Zatím moderátorku zaměstnává cestování po Evropě. „S mými čtyřmi kamarádkami jsme si řekly, že budeme poznávat Evropu autem. Máme za sebou už krátké zážitkové roadtripy. Jezdíme po krásných místech. Máme za sebou Amsterdam a okolí a předevčírem jsem se vrátily z Benátek, které jsme taky zvládly autem a střídáme se v řízení. Máme za sebou 1980 km. Jednou jsme přespaly v kempu na pobřeží přímo na pláži. Pak jsme strávily noc v horském hotelu v Dolomitech. Na cestě zpět jsme se zastavily u krásného jezera v jižním Tyrolsku. V Rakousku jsme stihly navštívit slavný zámek Neuschwanstein, který ale musím navštívit ještě jednou, protože jsme ho zastihly celý v mlze a dešti,“ popisuje své cestovatelské zážitky Eva.

Cestování na vlastní pěst autem není pro Decastelo rozhodně zátěží pro peněženku. „Celý výlet autem nás vyšel za hubičku asi za čtrnáct tisíc korun na hlavu,“ libuje si Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám