Hlavní obsah
Článek

Super.cz pro vás vypátral, co se bude dít dnes v soutěži Hlas Česko Slovenska. Objeví se Karel Gott, po rakovině prsu vystoupí Karolína Ruppert, ale i další skvělé hlasy. Podívejte se na video, co všechno se v dnešním díle stane!

Při natáčení druhého dílu čeká kouče pořádné překvapení. Zatímco budou sedět zády k pódiu a očekávat výkon dalšího soutěžícího, studiem se rozezní hlas Karla Gotta (†80). Nemyslete si ale, že se bude jednat o nějakého povedeného imitátora velkého Káji, na scénu zavítá Zlatý slavík osobně.

V momentě, kdy Karel Gott zazpívá první tóny své písně Chraň Bůh, Dara Rolins (51), Rytmus (47), Pepa Vojtek (58) i Michal David (63) zůstanou sedět jako opaření. Záhy jim ale dojde, kdo jim to zpívá za zády, a celý dojemný moment zakončí potleskem vestoje. Smůla jen, že hlasy vokalistek znějících v pozadí písničky prozrazují, že Mistr otvíral ústa na cédéčko a nevystoupil naživo. Ten se ale v soukromí nechal slyšet, že pro zpěváka jeho věku je živé vystoupení v televizi velmi rizikové a komu jinému playback navíc odpustit, když ne Karlu Gottovi?

Reklama

Další články

Načítám