Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Thajská influencerka Arisara Karbdecho v březnu pospíchala na focení a chtěla stihnout rychlé jídlo. Dala si proto na ulici kebab, kus vepřového jí ale uvíznul v krku a začala se dusit. Odvezli ji do nemocnice, ale bez kyslíku byla bohužel příliš dlouho. Na přístrojích strávila dva měsíce, než 6. června vydechla naposledy.

Její smrt na sítích potvrdila rodina i přátelé, kteří už jí stihli připravit poslední rozloučení.

„Každého, kdo ji znal, její odchod zdrtil,“ nechala se slyšet kamarádka hvězdy sociálních sítí Sirikanda Chaiburut. „Šokovalo nás, co se stalo. Modlili jsme se, aby se probudila. Byla tak mladá a krásná.“

Arisara, známá také pod přezdívkou Alice, proslula na sítích díky provokativním snímkům a dietám, které promovala. V roce 2015 vzbudila rozruch, když se jí podařilo shodit za tři týdny 10 kilo. Na Instagramu ji sledovalo přes 1,5 milionu lidí.

Podle její matky byla dívka velmi vytížená a neustále ve spěchu. Jedla prý pořád za pochodu, což se jí nakonec stalo i osudným.

Reklama

Další články

Načítám