Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Existují jistá nepsaná pravidla, čemu se na svatbě rodinných příslušníků nebo přátel vyhnout. Nehodí se vytahovat rodinné spory, řešit finance nebo pomlouvat rodinu ženicha či nevěsty. Přítomné ženy by zase měly vynechat bílé šaty, aby nebraly pozornost nevěstě, a celkově by se hosté měli vyvarovat situací, které by svatbu zastínily.

Tím se tak docela neřídil jeden z uživatelů sociální sítě Reddit, který se svěřil se svou historkou, po níž se dočkal kritiky od ženicha, svého bratra, a jeho novomanželky. Muž totiž přímo na svatbě požádal o ruku svou přítelkyni. Na svou obranu uvedl, že se tak stalo mimo centrum svatebního veselí, když si jich nikdo ze svatebčanů nevšímal.

„Zeptal jsem se... ‚takže jsme na pláži, při západu slunce...vezmeš si mě?‘,“ popsal situaci. „Řekla ano, zasmáli jsme se tomu, udělali si selfie a pomalu se vrátili zpět na party,“ uvedl muž, který zůstal v anonymitě. Zásnuby si navíc nechali pro sebe.

Teprve po svatbě selfie zveřejnili, načež se na ně snesl hněv novomanželů. „Švagrová mi řekla, že jsme ztrapnili jejich svatbu. A brácha mi zase řekl, že jsem kre*én, když jsem žádal o ruku na něčí svatbě,“ postěžoval si.

Podle uživatelů, kteří na jeho zpověď reagovali, však neudělal nic špatného, když na sebe žádostí nestrhl pozornost a ani novinku přímo na svatbě snoubenci nesdělili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám