Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po trendu „underboob“, kdy v úsporných vršcích dámy nechávají vyniknout spodek poprsí, je tu další módní výkřik, který poutá pozornost. Na „frontless bikini“ neboli bikiny bez předku by si ale nejspíš netroufla každá dáma. Moc látky na nich totiž nenajdete, sotva na zakrytí bradavek. Tím pádem tedy ani nelichotí všem postavám.

Modelka Paige Woolen si je ale může dovolit a hrdě v nich vystavuje své přednosti na sociálních sítích. A některým sledujícím málem způsobila srdeční příhodu. V komentářích ji okamžitě zahrnuli komplimenty.

Paige se hojně dělí o fotky v plavkách nebo spodním prádle. Na sítích ráda provokuje, i když na to už i doplatila. V minulosti jí chodily oplzlé zprávy od rádoby ctitelů a špatné zkušenosti má i se stalkery. Kvůli těm se musela dokonce přestěhovat.

„Hodně mi vyhrožovali smrtí. Někdo dokonce našel dům mých rodičů a dal jim mrtvou krysu přede dveře,“ popsala děsivý zážitek.

„Jeden muž předstíral, že je poslíček, co mi doručuje květiny, aby zjistil, kde bydlím. Táta mi posílá květiny často, tak mi to ani nepřišlo divné. Ale když se mě ptal na adresu a všimla jsem si, že před domem žádný poslíček není, došlo mi, která bije. Hned jsem zavěsila a číslo zablokovala. Takové věci vás prostě vyděsí,“ přiznala.

Na sociálních sítích také přestala sdílet svou polohu a po přestěhování se v novém domově naštěstí cítí bezpečněji.

Reklama

Další články

Načítám