Hlavní obsah
Článek

Jen tak něco ho neporazí! Herec Jeff Bridges (72) vyrazil po dlouhé době na červený koberec a byl za fešáka. Na to, jak žalostně na tom ještě nedávno byl, vypadá dnes opravdu výborně.

Herce tentokrát nedoprovodila půvabná manžela Susan Geston, a tak se při pózování tulil alespoň ke kolegyni Amy Brenneman (57). Šlo totiž o slavnostní uvedení jejich nového seriálu The Old Man.

Jeff si za poslední rok a půl prošel peklem, poté, co mu diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlin, mořil se s chemoterapiemi a šťastně oznámil, že je nemoc v remisi, se loni v lednu nakazil covidem a šeredně to odskákal. Stejně jako jeho paní.

Zatímco Susan si pobyla v nemocnici 5 dní, Jeff byl hospitalizován 5 týdnů. Skončil na přístrojích a dýchací potíže přetrvávaly i po propuštění do domácí léčby. Se zotavením mu pomáhal fyzioterapeut a motivací mu byla svatba jeho nejmladší dcery, kterou toužil odvést k oltáři. To se mu naštěstí splnilo.

„Oproti covidu byla rakovina hračka,“ napsal po zotavení na svých oficiálních stránkách. „Covid mi nakopal zadek, ale jsem už naočkovaný a cítím se mnohem lépe,“ nechal se slyšet.

Bylo to nicméně o fous, boj se zákeřným virem Bridges málem prohrál. „V podstatě jsem byl kousek od smrti. Doktoři mi pořád opakovali, že musím bojovat, že se dost nesnažím. Vzdával jsem to. Byl jsem připravený odejít. Smířil jsem se se svou smrtelností,“ svěřil magazínu People.

Natáčení seriálu The Old Man z produkce Hulu bylo dvakrát pozastaveno, nejprve kvůli pandemii, poté kvůli Bridgesovým zdravotním problémům. Když se letos v březnu konečně mohl vrátit k jeho promování, byl nesmírně nadšen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám