Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Zendaya (27) zavítala ve středu večer na akci Time 100 Gala v New Yorku a vypadala naprosto úchvatně. Její stylista Law Roach, na kterého nedá dopustit, se opět překonal.

Pro slavnostní večer totiž herečce vybral nadčasový model z archivu návrháře Boba Mackieho ze sametu a saténu. Šaty pochází z podzimní kolekce z roku 1998.

Zendaya, kterou jsme loni mohli zaznamenat v seriálu Euforie a filmech Spider-Man: Bez domova a Duna, se sice nepyšní extra bujným, natož umělým poprsím, ale na půvabu jí to neubírá ani v nejmenším.

Zendaya je na seznamu stovky nejvlivnějších lidí světa podle magazínu Time. Její jméno se objevilo v kategorii Inovátoři. Na stejném seznamu byl jmenován například režisér Taika Waititi nebo australský miliardář Mike Cannon-Brookes.

A není divu, pracovně je dost na roztrhání, aktuálně točí snímek Challengers a připravuje druhou část Duny. Hovoří se pochopitelně i o třetí sérii Euforie, kterou už HBO potvrdilo.

Zendaye se navíc daří i v soukromí. Randí s Tomem Hollandem, kolegou ze Spider-Mana. O jejich vztahu se špitalo na střídačku už od roku 2017, potvrdili ho ale až v loni v létě. V roce 2020 herečka slavně randila s kolegou z Euforie Jacobem Elordim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám