Hlavní obsah
Článek

Pouhý den po oznámení rozpadu vztahu Kanyeho Westa (exmanžela Kim Kardashian) s Chaney Jones přichází se stejným scénářem i Scott Disick. Bývalý dlouholetý partner Kourtney Kardashian (44), s níž má všechny své tři potomky, ukončil románek se sedmadvacetiletou modelkou Rebeccou Donaldson, a to po pouhých dvou měsících.

Zatímco Kourtney prožívá lásku jako z červené knihovny s členem kapely Blink 182 Travisem Barkerem, jehož minulý měsíc pojala za manžela v italském Portofinu, Scott od jejich definitivního odloučení v roce 2015 stále tápe a nedokáže si udržet žádnou známost.

Nejdelší vztah měl od té doby s dcerou zpěváka Lionela Richieho, modelkou Sofií Richie (23). Kvůli velkému věkovému rozdílu byli však poměrně hojně kritizovaní, ale pár spolu nakonec zůstal tři roky.

Od té doby to ale jde s devětatřicetiletým byznysmenem od deseti k pěti. Randí sice velmi aktivně převážně s mladými modelkami, ale vesměs se opakuje stále stejný scénář. Nechme se tedy překvapit, která kráska uvízne v jeho sítích příště a zda se jí podaří prolomit jeho několikatýdenní randící standard...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám