Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený komediální herec Bob Klepl (66) má nového koníčka. Rád chytá bobry a rybaří - tedy alespoň jeho role jménem Alda v nové hře divadla Studio DVA Lovci bobrů.

Sám herec přiznává, že na ryby si zajde rád. „Rybář jsem, ale neumím to, ale mám hlavně jiný problém. 40 let lezu na jeviště a najednou, když ho nemám, tak nevím, co se sebou. Jsem navíc vyléčený alkoholik, to znamená, že nemůžu ani pít, takže já musím hrát. Když nehraji, tak nevím, co se sebou. Takže divadlo mi zachraňuje život a dává mi náplň,“ přiznal se Bob během rozhovoru pro Super.cz.

V této roli touží po vnoučeti, sám herec je už dědečkem a se svým vnoučkem Ralfem má už jasné plány na léto. „Letíme spolu do Chorvatska, do Igrane, mám tam kamaráda, co tam vlastní penzionek, my k němu jezdíme už léta. Děda bude jako hlídač. Budu s malým chodit do vody a učit ho plavat,“ těší se Klepl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám