Hlavní obsah
Článek

Úspěšné zpěvačce Adele (23) zřejmě definitivně došla trpělivost s jejím otcem. Nyní 48letý Mark Evans odešel od rodiny, když byla ještě malé dítě. V posledních deseti letech se nestýkali prakticky vůbec.

I přesto se s otcem pokusila navázat vztah znovu, Mark její snahu ale úplně zazdil. Záhy dal totiž médiím rozhovor, kde rozebíral osobní problémy své dcery. To zpěvačku pěkně rozpálilo.

„Byla jsem připravená zkusit s ním navázat vztah. A on to úplně pos**l. Už se mu znovu neozvu. Nic mě totiž nemůže zklamat víc, než když se můj táta nechává uplácet tiskem,” svěřila se.

Mark totiž médiím prozradil, že Adeliny problémy s muži pochází z toho, že ji ve věku tří let opustil. Zpěvačka přitom tvrdí, že milostné turbulence zavinilo její extrémní pracovní vytížení.

„Rozzlobilo mě to! Vrátit se po deseti letech s tím, že „její problémy s muži jsem možná zavinil já“… Jak se opovažuješ komentovat můj život? Vaří se mi z toho krev v žilách,“ prohlásila rozzuřená Adele a dodala, že se kvůli otcovým slovům cítí trapně nejen ona, ale i její přátelé. „Jestli ho ještě někdy uvidím, plivnu mu do tváře,“ dodala.

Adele, která o víkendu získala šest cen Grammy, trvá na tom, že svého otce nepotřebuje, vždy si vystačila s matčinou láskou a může se spolehnout na podporu své rozvětvené rodiny.

Úspěšná zpěvačka se navíc z předešlých chyb v milostném životě poučila a chce nyní dát přednost lásce před kariérou. Kvůli vážnému vztahu se Simonem Koneckým si chce dát pětiletou pauzu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám